New Chapter for Ushio To Tora and Hareluya II Boy

Posted: June 22, 2010 in Hareluya II Boy, Ushio To Tora

Ushio To Tora chp 177 MU Link/MF Link/OV Link.

Hareluya II Boy chp 140 MU Link/MF Link/OV Link

Advertisements
Comments
  1. sukanime says:

    Makasih buat Ushiro and tora nya.
    btw, aku sedikit bingung, kok Hareluya nya ada yang chapternya 100 keatas dana ada yang 10 keatas, apa bedanya?

  2. Ardneh says:

    Hareluya II Boy dulu memang udah pernah di release sampe chapter 70-an, cuma kualitasnya gak bagus. Jadi aq buat ulang. tapi aq juga terus nyambungin dari yg udah ada.
    Kalo mau lihat, bisa klik link hareluya II Boy yg ada di menu atas. Di situ ada link utk semua yg udah aq buat.

  3. sickheadx says:

    Thanks for the release.

  4. Oa says:

    I’m not currently reading Hareluya II Boy, but I love Ushio and Tora. Thanks for your hard work.

  5. vin says:

    thanks guys! keep it coming..im reading ushio to tora! 😉

  6. vin says:

    keep it up guys! i love ushio to tora!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s